ÇORUM / MERKEZ - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

Mrt

HİKAYELERLE TÜRKÜLER PROJESİ MART AYI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA "HEY ON BEŞLİ" TÜRKÜMÜZ.

Mrt

"HİKAYELERLE TÜRKÜLER" PROJESİ ŞUBAT AYI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA "GESİ BAĞLARI" ALDI TÜRKÜMÜZ .

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEYİMLER VE ATASÖZLERİ İLE İLGİLİ OKUL SERGİSİ AÇILMIŞTIR.

Etwinning Projemizde e-dergimiz yayımlandı.

Müdür Yardımcımız Sefa ÇAM’ın 3-E sınıfı ile yürüttüğü “The Story Of My City” isimli eTwinning projemizdeki çalışmaların yer aldığı e-dergi yayımlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

e-dergimize https://online.fliphtml5.com/fxjvb/rwou/index.html linkinden ulaşabilirsiniz

Etwinning Projemizin Sanal Segisi

Müdür Yardımcımız Sefa ÇAM'ın yürüttüğü The Story Of My City isimli Etwinning projemizin sanal sergisi yayımlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Sanal sergimize https://www.artsteps.com/view/6592df09faa5921aa2b96952 linkinden ulaşabilirsiniz.

HİKAYELERLE TÜRKÜLER PROJESİ OCAK AYI TÜRKÜSÜ(KARA TREN)

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ"PROJESİ KASIM AYI ÇALIŞMALARI

Ara

"HİKAYELERLE TÜRKÜLER" PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ARALIK AYINDA ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTIR.

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısı Sefa ÇAM ve 3-E sınıfı öğrencilerimizin yapmış olduğu Benim Şehrimin Öyküsü(The Story Of my Cıty) adlı e twinning projesi kapsamında öğrencilerimizde tarih bilinci farkındalığını oluşturmak,geleneksel çocuk oyunlarını tanıtmak,öğrencilere kültür bilincini aşılamak,şehrimize ait yemek ve kıyafetleri tanıtmak amaçlanmaktadır.

Proje 10 Türk ve 5 yabancı ortak ile yapılmakta olup hem kendi kültürümüzü tanıtma hem de başka kültürleri tanıma fırsatı vermektedir.Çalışmalarından dolayı müdür yardımcımız Sefa ÇAM ve 3-E sınıfı öğrencilerine başarılar diliyoruz.

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALARA  AİT VİDEOMUZ YAYIMLANMIŞTIR.